FOTO: InfoBijeljina.com

Mladi danas širom planete slave svoj dan, a sa njima i Pokret za Bijeljinu. Naša organizacija čestita Međunarodni dan mladih i podsjeća da su mladi pokretačka snaga koja mijenja svijet. Mladi su oduvijek bili nosioci progresivnih ideja i slobodarske misli, stoji u saopštenju koje je uputila Rada Mićić, predsjednica mladih Pokreta za Bijeljinu.

"Poštovani omladinci, želim vam srećan 12. avgust – Međunarodni dan mladih. Smatrajući znanje, vještine i energiju mladih neprocjenjivim resursom koji naša Bijeljina ima, Pokret za Bijeljinu posebnu pažnju posvećuje upravo različitim aktivnostima sa mladima i za mlade. Svjesni smo da se mladi danas suočavaju sa brojnim izazovima", stoji u saopštenju Pokreta.

Dodaju da najobrazovaniji odlaze iz zemlje i bivaju prihvaćeni oberučke, a svi oni koji se odluče za ostanak suočavaju se sa krizom moralnih vrijednosti i opštom društvenom apatijom.

"Kako su upravo mladi ti koji treba da doprinesu jačanju demokratskog društva i uređene države, te snaga koja zahtjeva od svih društvenih aktera dodatni vjetar u leđa. Pokret za Bijeljinu nastaviće da pomaže svojim mladim članovima, ali i cjelokupnoj omladinskoj populaciji, prilike za nova znanja, poznanstva, druženja, kao i za učešće u bitnim društvenim procesima", navodi se i saopštenju. 

Takođe pozivaju mlade da se uključe u Pokret za Bijeljinu, da budu aktivni, angažovani i puni inicijativa, doprinoseći tako zajedničkoj borbi za puno uživanje svih prava i dostojanstven položaj u društvu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )