FOTO: null

Mladi bijeljinski odbojkaš, Vukašin Tuzlančić, koji je odbojku počeo da trenira u OK Radnik, a poslednje dvije godine proveo u OK Libero, početkom ljeta vratio se u svoj matični klub.

Iako je kompletan pripremni period odradio sa igračima seniorske ekipe Radnika, i ove godine za taj klub mogao da nastupi u čak tri različite starosne kategorije (kadeti, juniori, seniori), neposredno pred odlazak u Bursu na Balkanski kup, stigao je, kako kažu iz Radnika, neočekivani i nerealni finansijski zahtjev iz OK Libero.

Tako je Balkanski kup prošao bez prava nastupa ovog igrača, a proteklog vikenda nije mogao da nastupi u kadetskoj ligi, a za sedam dana počinje i Premijer liga BiH. 

Ovaj sedamnaestogodišnji, 205 cm visoki igrač, sa rasponom ruku od 212 cm i potencijalom oko kojeg se slažu mišljenja najvećih stručnjaka iz regiona, do daljnjeg može svakodnevno da trenira - ali ne može da nastupa. Podsjećanja radi, Vukašin je 2015. godine iz Radnika u Libero prešao bez obeštećenja.

Očekuje se da Arbitražna komisija OS RS uskoro donese odluku, čiji će zapravo, ove sezone biti mladi Tuzlančić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )