FOTO: null

U periodu kada većina mladih želi da napusti zemlju, postoje mladi koje žele da ostanu u zemlji da rade i da uljepšavaju svoje mjesto i da se bore za bolje sutra. Mladi iz sela Ljeskovac najviše slobodnog vremena provode na stadionu, koji su počeli renovi

"Mi iz Savjeta mladih PDP-a smo prepoznali njihov trud i donirali im tuje. Cilj ove akcije je podizanje svjesti kod mladih o važnosti zaštite životne sredine i uljepšavanju naše okoline. Takođe, veoma je važno da mladi svoje slobodno vrijeme provode na sportskim terenima, a ne po kafićima i za računarima. Nekada je za dijete bila kazna da ne ide napolje, a sad je kazna da slobodno vrijeme provodi napolju. Važno nam je da mlade uključimo u ovakve i slične akcije u našem gradu, jer su ove ideje od neprocenjive važnosti za lokalnu sredinu. Savjet mladih PDP a će i u narednom periodu organizovati ovakve akcije za čistiju i zdraviju životnu sredinu", izjavio je predsjednik Savjeta mladih PDP-a Danijel Perić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )