FOTO: InfoBijeljina.com

U Bijeljini je danas održana OCR trka sa preprekama za djecu uzrasta od četiri do 12 godina u okviru koje je, sem trčanja, trebalo savladati mnogobrojne prepreke i stići do cilja, a organizator trke Mladen Stevanović rekao je za portal „InfoBijeljina“ da su svi učesnici pobjednici jer su zajedno promovisali fizičku vježbu i aktivan stil života.

- Akcenat je bio na pozitivnoj atmosferi i dobroj zabavi i druženju. Kada vidimo ovoliki broj mališana, to je podstrek za naš tim da radimo još bolje. Mališani su bili suočeni sa spojem trčanja i nekoliko sjajnih prepreka, koje su po mjeri svih onih koji žele da pomjere svoje granice. Nadam se da su uživali i ponijele lijepe uspomene - naveo je Stevanović.

 
Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović istakao je da ovogodišnja OCR trka ima veliki značaj za djecu, njihove roditelje, te za porodicu kao osnovnu ćeliju društva.
 
- Zahvalni smo organizatoru što danas iz Bijeljine šaljemo ovako lijepu sliku. Kao i prethodnih godina, tu smo da ih podržimo moralno i finansijski, a najveći uspjeh su osmjesi mališana koje vidimo - naglasio je Petrović.

 
OCR trka sa preprekama održana je u bijeljinskom gradskom parku. Organizator je „OCR Tavna“, dok je pokrovitelj sportske manifestacije Grad Bijeljina.



Nakon dolaska na cilj, svako dijete dobilo je medalju od organizatora. 
 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 1 )