FOTO: srpskainfo.com

Trener FK Radnik Mladen Žižović, oglasio se povodom pristigle informacije da je njegov klub dobio zeleno svjetlo za izlazak u Evropu.

- Mijenjamo plan i program priprema jer smo se ih prilagodili pvenstvu koje dolazi. Veliki je ovo uspjeh svih u klubu. Čestitam igračima na osvojenom petom mjestu, najboljem plasmanu u Premijer ligi BiH. Činjenica je da smo drugi dio sezone završili sa samo dva poraza što dovoljno govori o našem kvalitetu. Ponovo smo potvrdili da smo respektabilan klub i ove godine, pa ćemo ovu šansu iskoristiti kako bi na dosljedan način prezentovali fudbal u BiH - rekao je trener ''Plavih'' Mladen Žižović.

Bijeljinski tim je dobio pozivnicu nakon što je sarajevski Željezničar ostao bez licence, jer nije na vrijeme izmirio obaveze prema bivšem treneru Slavku Petroviću.

Radnik je već jednom učestvovao u evropskim takmičenjima kada je eliminisan od bugarske Beroe. Bijeljinski tim će ime rivala saznati 18.juna kada je žrijeb za prvo kolo.

POVEZANE VIJESTI:

Nebojša Tomić: Savez je još jednom pokazao dosljenost i principijelnost

Radnik i zvanično učesnik kvalifikacija za Ligu Evrope

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )