FOTO: null

Poslednji rezultati Radnika u prva tri kola nisu ohrabrujući, ali Uprava kluba na čelu sa Mladenom Krstajićem vjeruje u svoje igrače i daje im maksimalnu podršku u radu.

Predsjednik Krstajić smatra da Radnik imam kvalitet, ali da su rezultati nakon ispadanja iz kvalifikacija za Ligu Europe pali u rezultatsku krizu, ali se nada da će ’’plavo-bijeli’’ ubrzo izaći iz krize i krenuti u osvajanje bodova i boljom pozicijom na tabeli.

- Vijerujem u ove igrače i rad stručnog štaba, ali ne treba mi nikakav alibi, koji nisam imao niti dok sam bio igrač, a pogotovo sada kada sam na funkciji predsjednika kluba. Stručni štab na čelu sa trenerom Slavkom Petrovićem ima potpunu samostalnost u radu, u koji vjerujem i poštujem na svaku odluku trenerskog tima. Imamo ekipu koja je dosta izmjenjena za razliku od one koja je teret najuspješnije sezone od osnivanja iznijela na plećima. Doveli smo igrače u klub shodno našim mogućnostima i skromnom budžetu. Treba imati na umu da igrači nisu imali odmor kako treba zbog obaveza koje je Radnik imao na međunarodnoj sceni ali sve je to sastavni dio fudbala pa igračima ne treba puno zamjerati - istako je predsjednik Radnika Mladen Krstajić.

Predsjednik Krstajić je naglasio da je teška sezona ispred Radnika u novoj takmičarskoj sezoni koja se od ove godine igra po novom sistemu. 

- Pred nama je novi sistem takmičenja kojem se trebamo prilagoditi, jer je naporno i zahtjeva mnogo odricanja. Poslije godinu ipo dana spjeha razumljivo je da dolazi do pada u igri, to se dešava i u većim evropskim klubovima gdje profesionalizam dostiže sami vrh shvatanja fudbalske filozofije, i potpuno je normalno da se dešavaju usponi i padovi. Moja podrška igračima je maksimalna ali stvari treba gledati pozitivno, ne treba da se opterećuju, a moja podrška im nikada neće izostati. Stojim i dalje pri tome da imamo kvalitetnu ekipu i da ćemo vremenom svoj kvalitet pokazati na terenu - optimista je predsjednik Radnika Mladen Krstajić.

I.Đ.Stanišić


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )