FOTO: null

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije na pripremama je za predstojeći šamionat Evrope u Češkoj. Dio priprema, do polaska na put u Prag, mlada državna selekcija obaviće u Beogradu, a dio u Etno Selu Stanišići kod Bijeljine, gdje ih je posjetila naša ekipa.

Reprezentativna selekcija Srbije dо 21 godine brusi formu za, za sada najznačajnije takmičenje  za njihovu generaciju koje ih očekuje sredinom mjeseca juna. Mladi srpski fudbaleri okupili su se prije par dana u Beogradu, a u srijedu su stigli u Bijeljinu, gdje će u narednih par dana trenirati i odigrati par pripremnih utakmica sa lokalnim ekipama. U prelijepom ambijentu i odličnim uslovima za trening u kompleksu Etno Sela Stanišići selektor Mladen Dodić sa saradnicima će pokušati da da završni ton onome za šta su se njegovi učenici pripremali prethodne dvije godine. Zadovoljni odzivom, u stručnom štabu su pred ovu ekipu postavili visoke ciljeve .

Svi pozvani igrači su se odazvali selektoru, a ekipi će se nešto kasnije priključiti Filip Đuričić. Najavljeni dolazak Filipa Kostića je, nažalost otkazan, jer prvotimac Štutgarta nije dobio dozvolu kluba da učestvuje na šampionatu. Izostanak možda i najzvučnijih imena ove generacije, Lazara Markovića, Matije Nastasića i Aleksandra Mitrovića, kažu u stručnom, neće poremetiti planove i visoke ambicije srpske reprezentacije.

Atmosfera u ekipi je odlična, svi igrači su željni dokazivanja, a iako je prisutan blagi umor nakon naporne sezone, igrači čvrsto vjeruju u svoje mogućnosti i maksimalno su motivisani i posvećeni ostvarenju zacrtanog cilja, plasmanu u polufinale Evropskog prvenstva.

U kompleksu Etno Sela Stanišići, ekspedicija Srbije ostaće do 9.juna kada je predviđen povratak u Beograd na završne pripreme pred odlazak u Prag. U jednm dahu igrači i članovi stručnog štaba govore o uslovima i zadovoljstvu sa kojim rade u Bijeljini, a mi poručujemo, da je zadovoljstvo zbog njihovog dolaska, svakako obostrano.

Podsjećamo, reprezentacija Srbije će igrati u A grupi u Pragu, sa selekcijama Njemačke, Češke i Danske. Šamiponat se održava od 17. do 30.juna a polufinalisti će izobriti plasman na Olimpijske igre u Riju.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )