FOTO: InfoBijeljina

Poslanički kandidati SNSD-a su sigurni u ubjedljivu pobjedu na svim nivoima, a naročito Milorada Dodika i Željke Cvijanovića, poručeno je na dobro posjećenoj predizbornoj tribini u Donjoj Bukovici.

- Nismo oni koji potpisuju ugovore sa narodom, već smo došli ovdje da u Donjoj Bukovici razgovaramo sa građanima i upoznamo se sa njihovim priblemima i vidimo šta im možemo pomoći, rekao je Nedeljko Ćorić, nosilac poslaničke liste za NS RS.

- Mi vjerujemo ovim ljudima, a i oni su u nama prepoznali iskrenu snagu i izgradili smo međusobno povjerenje, čime je trasiran put da krenemo u nove pobjede.Nakon izbora ćemo pomoći mještanima Donje Bukovice i svima u Semberiji kako bismo unaprijedili život u našoj žitnici, jer ćemo time ojačati i Republiku Srpsku koju će posle izbora predvoditi predsjednica Željka Cvijanović i Milorad Dodik kao srpski član Predsjedništva u Sarajevu, poručio je Ćorić.

U ubjedljivu pobjedu SNSD-a i njenih kandidata je ubjeđena i Danijela Đukin, koja je poslanički kandidat za Narodnu Skupštinu.

- Ovdje smo da promovišemo naše ideje, a najuzvišenija je Republika Srpska i tu nema dileme. Narod je to prepoznao i već se opredjelio, tako da očekujem veliku pobjedu pod zastavom Srpske, naglasila je Danijela Đukin.

Poslanički kandidat Dragan Knežević je prezadovoljan odzivom mještana Donje Bukovice, što mu daje optimizam, kao i ostalim kandidatima, koji smatraju da je to pokazatelj dobrog rada SNSD-a na očuvanju Srpske i njenih institucija, ali i lošeg djelovanja SDS-a i PDP-a u Sarajevu.
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )