FOTO: null

Srpska radikalna stranka /SRS/ u Bijeljini ocijenila je danas “suludim potez gradskih vlasti” da izdvoje 30.000 KM za postavljanje semafora ispred Osnovne škole “Knez Ivo od Semberije” u gradu.

Predsjednik Gradskog odbora SRS Bijeljina Milenko Mitrović smatra da gradska vlast "bahato troši novac i od postavljanja jednog semafora pravi veliki događaj". 

"Da li je moguće da se gradska vlast hvali kako su izdvojili tolika sredstva za jedan semafor? Da li zaista dva stuba i signalna svjetla koštaju toliko? Prije bi rekli da je riječ o čistoj bahatosti, pa čak bi mogli reći da se to radi više radi lične promocije u predizborne svrhe", navodi Mitrović u saopštenju. 

On ističe da je smiješno da se "slučaj semafor" do te mjere zloupotrebljava radi promocije. 

Mitrović navodi da je za putnu mrežu u Bijeljini u ovoj godini predviđeno 1.220.000 KM, od čega najviše za asfaltiranje ulica i izgradnju saobraćajnice u Industrijskoj zoni dva. 

"Za sve semafore u gradu predviđeno je da se potroši 30.000 KM, a sada je za samo jedan semafor izdvojeno toliko sredstava", ističe on. 

Mitrović ističe da su radikali svjesni značaja bezbjednosti djece u saobraćaju, ali i da rasipaju budžetska sredstava, kao i zbog čega se to radi.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )