FOTO: null

Nezavisni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Vojin Mitrović smatra da Semberija treba da bude zastupljena u novoj vladi Srpske i da toj regiji treba pripasti Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

"Semberija je najveća žitnica u Srpskoj i ako uzmemo u obzir i poplave koje su je pogodile, to je nešto što je u ovom trenutku toj regiji najpotrebnije", rekao je Mitrović novinarima nakon razgovora sa mandatarom za sastav nove vlade Srpske Željkom Cvijanović. 

On je naveo da je razgovarano i o pitanjima u vezi sa poplavama, o odgovornosti lica za ono što je nastalo poplavama, jer je, kako je rekao, nečiji nerad doveo do toga da Semberija bude potopljena. 

Mitrović je istakao da je dobio obećanje od Cvijanovićeve da će u budućem periodu Semberija imati bolji tretman kada je riječ o odbrani od poplava i poljoprivredi, te da će Vlada Srpske i dalje raditi da pomogne stanovnicima oštećenim u poplavama onoliko koliko je u njenoj moći. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )