FOTO: null

Kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović rekao je da crveno-beli rasterećeno čekaju utakmice četvrtfinala Evrolige protiv moskovskog CSKA.

Mitrović je istakao i da toali je istakao da to ne znači da se odriču borbe za plasman na fajnal-for.

"Još jedno u nizu paklenih gostovanja. Ovo je prilika da pokažemo koliko možemo protiv možda i najbolje ekipe u Evropi. CSKA je ekipa popunjena na svakoj poziciji sa dva igrača svetske i evropske klase. Ne treba ih gledati po individualnom kvalitetu, imaju najveću snagu kao tim, ali ako već moram da izdvojim nekog, to su Miloš Teodosić i Nando De Kolo, koji igraju stvarno fantastično ove sezone", rekao je Mitrović. 

Srpski i regionalni šampion u utorak u 19 časova u Moskvi igra prvu utakmicu Top 8 Evrolige protiv Armejaca. 

"Naša prednost može biti upravo ta rasterećenost i njihov imperativ da moraju na fajnal-for. Mi smo neki naš osnovni cilj ispunili odavno. Sve ovo što sada radimo je dodatni plus za ekipu. Dakle, potpuno rasterećeno čekamo ovo četvrtfinale, ali, daleko od toga da se odričemo borbe i šanse i plasmana na fajnal-for", rekao je Mitrović. 

Crveno-beli u glavnom gradu Rusije neće moći da računaju na bolesnog Marka Gudurića.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )