FOTO: InfoBijeljina

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović poručio je večeras da građani na predstojećim izborima glasaju za budućnost svoje djece i za Republiku Srpsku.

On je istakao da je ključno za predstojeće izbore da građani daju glas Željki Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva BiH i Miloradu Dodiku za predsjednika Republike Srpske.
 
"Pred nama je ozbiljno vrijeme, a nama trebaju ozbiljni ljudi, političari koji su provjereni, ljudi iza kojih stoje djela, koji su prepoznatljivi u narodu, državnici, lideri koji su se dokazali - to su, naravno, predstavnici SNSD-a, jer SNSD ima najjače kandidate", rekao je Mitrović na svečanom skupu u Bijeljini koji je organizovao RSS.
 
On je dodao da su nasuprot Dodiku i Cvijanovićevoj, iza kojih stoje nebrojena djela od 2006. godine do danas, Mirko Šarović, za kojeg je rekao da je istrošeni političar, i Jelena Trivić koja, kako kaže, nema pravo da se igra sa Republikom Srpskom zbog svih koji su dali živote za stvaranje Srpske.
 
"Oni /Dodik i Željka/ su najbolji, za razliku od ovih koji su predstavnici prije svega stranih ambasada i stranih centara moći i koji bi ako bi otišli u Sarajevo morali ispunjavati želje bošnjačkog Sarajeva i stranih ambasada jer su finansirani za to i pripremani da Republiku Srpsku uvedu u unitarnu BiH", rekao je Mitrović.
 
On je naglasio da srpski narod ne želi takvu unitarnu BiH, muslimansku državu i poručio da /lider SDA/ Bakir Izetbegović ne može upravljati Republikom Srpskom.
 
Kandidat na listi SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Slavenko Ristić rekao je da večerašnje prisustvo brojnih aktivista RSS-a i SNSD-a daje dodatnu snagu, energiju i sigurnost.
 
"Ovi ljudi, ovakav skup daje snagu i potvrđuje da ovo što radimo nije uzalud i da je Republika Srpska na pravom putu - putu jedinstva, sloge koalicije SNSD-a, RSS-a i svih koalicionih partnera koji će ostvariti značajan uspjeh, a ubijeđen sam da će Željka Cvijanović i Milorad Dodik pobijediti", naglasio je Ristić.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 5 )