FOTO: InfoBijeljina

Nosilac poslaničke liste SNSD-a za Izbornu jedinicu šest Vojin Mitrović rekao je večeras da predstojeći opšti izbori imaju dva pravca - put stabilnosti i prosperitetne Republike Srpske ili put koji nudi unitarnu, muslimansku državu.

Mitrović je na predizbornoj tribini u Batkoviću kod Bijeljine rekao da je narod Semberije opredijeljen da želi jaku, prosperitetnu i stabilnu Republiku Srpsku.
 
On je naglasio da Republika Srpska i SNSD imaju provjerene ljude, lidere koji su se dokazali u prethodnom periodu, a to su Milorad Dodik i Željka Cvijanović, a da je druga alternativa Mirko Šarović za koga je rekao da "ništa nije pokazao".
 
"Imamo i nove političare koji samo obećavaju, a njihovim obećanjima se ne može vjerovati, jer su to ljudi, prije svega Velike Britanije i Vašingtona i imaju jasan zadatak - da Republiku Srpsku `utope` u BiH i da Srpska izgubi identitet", naveo je Mitrović.
 
Kandidat SNSD za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Milica Lovrić uvjerena je da će mještani Batkovića u nedjelju, 2. oktobra, pokazati svoje opredjeljenje i glasati za Dodika i Cvijanovićevu.
 
Ona je rekla da su oni provjereni političari koji su iza sebe ostavili pozitivan trag vodeći Republiku Srpsku ka prosperitetu i razvoju.
 
Kandidat SNSD za poslanika u Narodnoj skupštini Srpske iz Izborne jedinice šest Dragan Knežević rekao je da veliki projekti nisu zaobišli Batković i da je siguran da će mještani dati svoj glas za Dodika i Cvijanovićevu, jer njih dvoje rade za napredak Republike Srpske.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 2 )