FOTO: Facebook

Oko je oko, pa bilo ono u očnoj duplji, ili kurje, važno da je oko. Pridevi pored imenice ne interesuju nikoga, pa ako na kapima piše "oko", onda je logično da ih u oko i sipamo, jel' tako?

Da neko zaista može da bude “bukvalista” u svakom smislu i po svaku cijenu, potvrdio je jedan izvještaj ljekara koji je zbog svog bizarnog sadržaja završio na tviteru, a mogao bi i u kategoriju “vjerovali ili ne”.
 
U ljekarskom izvještaju jedne gospođe iz Bijeljine stoji napomena: “Sipala je kapi za kurje oko u oko”.

 
Ovaj postupak izazvao je lavinu komentara i reakcija ispod posta, a većina tviteraša nije mogla da vjeruje da je gospođa zaista uradila takvu stvar. Da stvar bude još bizarnija, slučaj iz Bjeljine nije izolovani nepromišljeni postupak, pa su korisnici ove društvene mreže iznijeli primjere iz svog okruženja u kojima vidimo da nekim ljudima zaista mora sve da se crta.
 
„Šta je briga, ima i drugo oko”, “Oko za oko isplakano”, “Sada ima night vision”, “Ovo je za treće oko”, komentari su ispod posta u kojima se ismijava postupak gospođe iz Bjeljine, a u komentarima se može pročitati da dame nekada imaju problem i sa korišćenjem vaginaleta, pa su sklone da ih piju.
 
-“Sad mi žena pričala za gospođu koja se žalila ljekaru da je muči žgaravica u želucu zbog nekih vaginaleta”, “Poznajem ženu koja je popila punu kutiju (6kom.) vaginaleta. Svaka čast gospođi, trebalo je to progutati i svariti”, pisali su tviteraši.
 
Treba imati u vidu kakav je uglavnom sastav ulja za kurije oko jer je to preparat koji je najčešće na bazi ekstrakta eterčnih ulja i nerijetko ima mentu u sebi.
 
Nadamo se da je gospođa dobro i da joj se ovakvi incidenti sa očima više neće dešavati, piše Žena Blic.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )