FOTO: Nezavisne

Na današnjoj Prvoj posebnoj sjednici 10. Saziva Narodne skupštine Republike Srpske, glasanjem narodnih poslanika izabrano je 28 delegata koji će činiti 5. saziv Vijeća naroda Republike Srpske u naredne četiri godine. Među osam delegata iz reda srpskog naroda, nalazi se i diplomirani pravnik Miroslav Lazarević iz Bijeljine.

Lazarević je izabran na prijedlog kluba poslanika PDP-a Mladen Ivanić, i inače prvi je iz Bijeljine iz reda srpskog naroda koji je izabran u Vijeće naroda RS, u svih pet saziva.

Miroslav Lazarević je do kraja novembra 2018. godine bio odbornik u Skupštini Grada Bijeljina, izabran voljom građana Bijeljine na lokalnim izborima 2016. godine, kao kandidat liste PDP-a, ali je radi sukoba intesa i nespojivosti dvije funkcije odbornika i delegata podnio ostavku na mjesto odbornika, a na tom mjestu će ga već na sljedećoj sjednici naslediti Cvijetin Vilotić iz Bijeljine.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )