FOTO: null

BIJELJINA - Na području Semberije i Majevice pravoslavna Nova godina dočekana je mirno, nije zabilježeno nijedno krivično djelo, kao ni remećenje javnog reda i mira, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Bijeljina.

Bijeljinski vatrogasci takođe su imali mirnu noć, intervenisali su samo jednom, u naselju Banjica gdje je gorjela štala. Dojava o požaru primljena je u 00.02 časova, a vatrogasci na tom području gasli su požar tri časa. 

U bijeljinskom porodilištu u novogodišnjoj noći rodile su se dvije bebe, dječak i djevojčica. 

Stanovnici Semberije i Majevice dočekali su pravoslavnu Novu godinu uglavnom u svojim domovima, jer organizovanog dočeka nije bilo ni u Bijeljini, ni u Ugljeviku, kao ni u Loparama. 

Prema podacima Turističke organizacije grada Bijeljina, mnogi građani su ovu noć proveli na obližnjim turističkim destinacijama. 

Organizovanog dočeka nije bilo ni za pravoslavnu kao ni za međunarodnu novu godinu već šest-sedam godina, što se objašnjava mjerama štednje. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )