FOTO: null

Pravoslavna nova godina u Bijeljini je protekla mirno, bez organizovanog dočeka na gradskom trgu, ali su restorani i drugi ugostiteljski objekti bili prepuni.

U odnosu na Međunarodnu novu godinu, u ponoć je ispaljeno mnogo više pirotehničkih sredstava, ali je, prema riječima dežurnog policajca u Centru javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina, za razliku od prethodnih godina, noć bila mirna. 

Doček Pravoslavne nove godine protekao je mirno i u ostalim opštinama koje pokriva bijeljinski CJB, nije zabilježen nijedan slučaj narušavanja javnog reda i mira, a i vatrogasci su, kao i za Međunarodnu novu godinu, imali mirnu noć, bez intervencija. 

Oko 22.00 časa u centru Bijeljine dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice teže povrijeđeno, a o stepenu povreda ljekar se nije izjasnio. 

Saobraćajna nezgoda dogodila se na raskršću ulica Vuka Karadžića i Nikole Teslae, na glavnim semaforima u gradu. 

Na području bijeljinskog CJB-a zaobilježene su ukupno četiri saobraćajne nezgode - dvije u Bijeljini, te u Dvorovima i Vlasenici po jedna sa manjom materijalnom štetom. 

U Vlasenici je uhapšeno jedno lice, po Zakonu o bezbjednosti saobraćaja.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )