FOTO: null

adidas Originals nedavno je predstavio najnoviji model – Deerupt, koji na savremen i inovativan način predstavlja nasleđe brenda.

Inspirisana prošlošću i osnažena modernim dizajnom, silueta novih adidas Deerupt patika predstavlja izazov za jednostavnost.  

Dizajneri ove patike odvažnog i minimalističkog izgleda, inspiraciju su pronašli u prošlosti, koristeći mrežu kao nadahnuće. adidas Deerupt predstavlja kombinacije tekstura, slojeva i perspektiva unutar jedne siluete pri tome zadržavajući izuzetno laganu konstrukciju upotpunjenu rastegljivim gornjištem kako bi se omogućila maksimalna prilagodljivost stopalu. 

Novi adidas Deerupt rezultat je hrabrog iskoraka u dizajnu bez kompromisa udobnosti i funkcionalnosti. Patika koja predstavlja vrhunski spoj adidas prošlosti i inovativne tehnologije budućnosti.

Novi model, snažnog i autentičnog vizuelnog identiteta, dolazi u jedinstvenoj Solar Bird paleti, kombinujući dvije legendarne nijanse brenda adidas – Solar Red i Bluebird. Model možete pronaći u BUZZ shopu u Sarajevu, Tuzli, Mostaru, Banjaluci, Bijeljini kao i u online shopu www.buzzsneakers.com
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )