FOTO: null

U subotu, 19. marta na Trgu Kralja Petra Prvog Karađorđevića građani će biti u prilici da kupe ulaznice za Humanitarni turnir u mini rukometu koji organizuju škola rukometa RK Bijeljina i udruženje Drugačiji Svijet.

Ulaznice za turnir moći će da se kupe u periodu od 12:00 do 14:00 časova na promotivnom štandu turnira po simboličnoj cijeni od 1 KM.

Prvi Međunarodni humanitarni turnir u mini rukometu pod nazivom "Rakun 2016" održaće se u Bijeljini 02. aprila, a sav prihod od prodaje karata ići će na račun Udruženja "Drugačiji svijet", koje se brine o licima oboljelim od autizma.

"Nadam se da će naši sugrađani prepoznati našu želju i da će odziv biti dobar, jer sav prihod od prodaje karata ići će na račun Udruženja za pomoć licima oboljelim od autizma "Drugačiji svijet", rekao je organizator turnira i koordinator Škole rukometa, Obrenko Miljković.

Turnir će se igrati u dvije kategorije: mini rukomet, za dječake 2005. i 2006. godište i djevojčice 2005. godište i mlađe i super mini rukomet, za dječake 2007. godište i mlađe. Sve utakmice biće održane u sali osnovne škole "Vuk Karadžić".

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )