FOTO: rtrs

U Banjaluci je održan sastanak Koordinacionog tima Vlade Republike Srpske za praćenje stanja usljed najavljenih obilnih padavina.

Radovan Višković, predsjednik Vlade Republike Srpske rekao je da je Srpsku pogodila prirodna nepogoda, ali da se nastojalo djelovati kako bi se izbjegla veća materijalna šteta.

Miroslav Milovanović direktor “Voda Srpske” naveo je da je u poređenju sa 2014. u ovoj situaciji nije bilo nikakvih propusta.

– Sve crpne stanice su u funkciji. Manji problemi koji su se pojavili u Gradišci, otklonjeni su – istakao je Milovanović.

Image may contain: 3 people, people smiling, people standing

Vlada Republike Srpske imenovala je 10. maja tim čiji je zadatak praćenje stanja u Srpskoj usljed najavljene obilne kiše.

- Ekipe su svo vrijeme na terenu i mogu reći da nemamo propusta i problema na nasipima koji su u našoj ingerenciji. Kada je riječ o jezeru Drenova ne postoje propusti i curenja, a sa eskpertizom nastavljamo i ne očekujemo probleme - kaže Milovanović.

Vlada Republike Srpske imenovala je 10. maja tim čiji je zadatak praćenje stanja u Srpskoj usljed najavljene obilne kiše.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )