FOTO: InfoBijeljina

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina Miroslav Milovanović upozorio je danas da je opozicija odluku o predsjedniku Republike Srpske uzela iz ruku srpskog naroda i predala Sarajevu.

- Čestitam opoziciji u Srpskoj što je konačno otvoreno pokazala da je opozicija samoj Republici Srpskoj i srpskom narodu zapadno od Drine. Učinila je to politički glupom odlukom da proglašenje predsjednika Republike uzme iz ruku srpskog naroda i izmjesti je u Sarajevo i Zetru - istakao je Milovanović.
 
Sa ironijom, kaže, čestitao je Јeleni Trivić, Branislavu Borenoviću, Milanu Radoviću, Mirku Šaroviću i bijeljinskom gradonačelniku Ljubiši Petroviću što, zajedno sa bivšim partijskim drugovima, članovima Centralne izborne komisije BiH, nisu poštovali zakon i preispitivali nepravilnosti samo na eventualno spornim glasačkim mjestima, nego su doveli u pitanje izborni proces na svim glasačkim mjestima i najavili mogućnost da ponište i cjelokupne izbore u Srpskoj.
 
- Učinili su to hitno, preko noći i po ličnoj naredbi. Poručili su javnosti kako su svi članovi u svim glasačkim odborima i svi glasači u Srpskoj mogući kriminalci, a samo su oni pošteni - ocijenio je Milovanović.
 
On je opozicionim političarima poručio da nisu za politiku, niti je politika za njih.
 
- Čestitam vam gospodo iz opozicije 13. oktobar, dan vaše neosporne političke kratkovidosti i rada na štetu interesa srpskog naroda i Republike Srpske. Mislite li Јelena, Milane, Branislave da to narod ne vidi, ne osjeća i ne pamti, da neće znati da zaštiti sebe? - upitao je Milovanović.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 8 )