FOTO: null

Trener Partizana Savo Milošević preuzeo krivicu za remi u Hagu

Smrknuto lice Save Miloševića govorilo je više od bilo koje riječi...Odmah posle meča u Hagu, kada je Ferdi Drujf za pet minuta presudio crno-bijelima ovogodišnju evropsku sudbinu, trener Partizana je bio surovo iskren.

- Iz nekoliko razloga smo platili ovu skupu školu na evropskoj sceni. Prvi i osnovni je što sam napravio nekoliko izmjena koji nisu bile prave. Zbog toga sam ja najveći krivac - priznao je Milošević ono što se sa tribina u Hagu vidjelo golim okom.

Suma nije smio da ide napolje, Pavlović je prije prvog gola morao da izbije loptu glavom, Stojković je morao kod prvog gola da liči na golmana,a ne na nijemog posmatrača ...Sve ovo je stvorilo potpuno iskrivljenu sliku o Partizanu koji je bio dobar, baš dobar i ubjedljiv punih 88 minuta.

- Umjesto da posle fenomenalnog prvog poluvremena zatvorimo utakmicu, mi smo posle promašenih prilika ušli u finišu utakmice u konfuziju. Ta konfuzija se ponekad u fudbalu, a pogotovo na evropskoj sceni protiv ekipa kao što je AZ Alkmar skupo plaća. Nažalost, svi smo večeras vidjeli koliko je to bolno i koliko je ta škola skupa - tiho je Milošević završio analizu ovog odlučujućeg meča koji je Partizanu do 88.minuta nudio zicer za evropsko proljeće.

Priznao je trener crno-bijelih na kraju ono što je sada surova istina. ..

- Nažalost, poslednji meč sa Astanom na našem stadionu biće revijalnog karaktera.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )