FOTO: InfoBijeljina

Za najboljeg sportistu Grada Bijeljina za 2018. godinu, stručni žiri je jednoglasno izabrao odbojkaša Radnika Miloša Ćulibrka.

Ćulibrk je kao jedan od najboljih igrača Radnika u prošloj godini učestvovao u osvajanju drugog mjesta u šampionatu BiH  sa svojom ekipom i u finalu plej offa Radnik je propisno namučio neprikosnovenu Mladost iz Brčkog. Po prvi put OK Radnik je izašao na međunarodnu scenu gdje su u Čelendž kupu za protivnika imali favorizovanu Crvenu Zvezdu iz Beograda. 

Drugo mjesto u izboru najboljih pripalo je Valentini Šakotić, fudbalerki Radnika iz Bijeljine koja je sa svojom ekipom osvojila drugo mjesto u šampionatu BiH a bila je član reprezentaicje BiH u kvalifikcijama za EP. 

Treće mjesto pripalo je Nikolini Gluhović, članici Džudo-sambo kluba „Panter“ drugoplasiranoj na Balkanskom šampionatu.

Pored troje prvoplasiranih na listi deset najboljih su još: Jelena Tomić (ŠK Dvorovi), Mladen Lučić (FK Radnik), Mladen Stevanović (RK Bijeljina), Radenko Tomić (BK Radnik), Slavoljub Budeša (kik boks klub Panter), Bojana Milošević (RK Bijeljina) i Damjan Krajišnik (FK Zvijezda 09)

Za najbolji muški klub proglašen je OK Radnik, kod dama najbolje su fudbalerke Radnika, a za najuspjepšnijeg trenera imenovan je Mladen Žižović (FK Radnik), sportski radnik za prošlu godinu je Obrenko Miljković (RK Bijeljina), najuspješnija omladinka je Lana Benović iz atletskog kluba Akademac, a Žiko Simeunović je najperspektivniji omladinac. 

Miomir Trifković je, na prijedlog Udruženja pedagoda proglašen za pedagoga fizičke kulture za prošlu godinu a iz reda sportista u kategoriji osoba sa invaliditetom najbolji je Pero Savić.

Ovogodišnja manifestacija Izbor najboljih sportista Grada Bijeljina organizovana je pod pokrivteljstvom Skupštine grada Biejljina a tehnički organizator bile su "Semberske novine".

 

D, Tešić
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )