FOTO: null

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je čestitku Srpskom crkvenom pjevačkom društvu “Srbadija” iz Bijeljine povodom osvajanja zlatne i srebrne medalje na Međunarodnom takmičenju horova u Grčkoj.

Dodik je poručio da je ovim velikim uspjehom u Grčkoj "Srbadija" još jednom na najbolji način potvrdila visok umjetnički kvalitet koji je krunisan medaljama visokog sjaja.

"Upućujem vam najiskrenije čestitke povodom osvajanja zlatne i srebrne medalje na Međunarodnom takmičenju horova u Grčkoj. Uspjeh koji ste postigli na ovom festivalu još je veći imajući u vidu da na ovaj način u najboljem svjetlu predstavljate Republiku Srpsku i njenu kulturnu baštinu", navodi se u čestitki.

Dodik je podsjetio da Srpsko crkveno pjevačko društvo "Srbadija" dugi niz godina postiže zapažene rezultate na međunarodnim i domaćim takmičenjima iza kojih stoje predan rad, talenat i istrajnost.

"Želim vam mnogo uspjeha u daljem radu i sve vas srdačno pozdravljam", navodi se u čestitki predsjednika Srpske.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )