FOTO: null

Lider Demokratske partije socijalista (DPS) Crne Gore Milo Đukanović proglasio je pobjedu te stranke na parlamentarnim izborima i poručio da je DPS obranio Crnu Goru i njen put ka euroatlantskim integracijama, te najavio da će ta stranka sa svojim tradici

Đukanović je obraćajući se iz stožera stranke poručio da je DPS osvojilo 36 mandata u crnogorskom parlamentu, što je značajno više nego što je osvojilo gotovo 15 stranaka oporbe okupljenih u različitim grupama i koalicijama, javlja Tanjug.

Aktuelni premijer je zahvalio biračima i poručio da je DPS odbranio Crnu Goru i pravo da, kako je rekao, slobodno "upravljamo našom budućnošću".

"Kao što smo svi vidjeli nije bilo lako i jednostavno jer velika sila se upregla protiv malene Crne Gore, ali zahvaljujući vašoj podršci i podršci naših istomišljenika - mi smo uspjeli", rekao je Đukanović.

Đukanović je najavio ubrzo donošenje odluke o članstvu Crne Gore u NATO i intenziviranje pregovora s EU, a na ekonomskom planu je najavio nastavak započetih krupnih razvojnih projekata i brži ekonomski rast.

"Vi ste glasajući za DPS obranili neovisnost i čast naših predaka i budućnost naših potomaka", kazao je Đukanović.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )