FOTO: null

U organizaciji udruženja Muzičkih umjetnika Semberije, a uz podršku Centra za edukaciju i istraživanje, u Bijeljini će od 30-31. jula biti održan prvi “Bijeljina Summer Fest”.

"Bijeljina Summer Fest" je muzička manifestacija koja se po prvi put održava u Bijeljini i ugostiće neke od najpoznatijih imena sa domaće muzičke scene.

Prvo veče Festivala za dobar provod pobrinuće se poznati srpski pop - folk pjevač Aco Pejović, dok će druge večeri festivala posjetioce zabavljati grupa Miligram.

Za odličnu žurku prije koncerata pobrinuće se DJ Igor Garnier koji iza sebe ima dva veoma uspiješna albuma i pregršt sjajnih nastupa, a njegovi spotovi emituju se na regionalnim i internacionalnim televizijskim stanicama poput MTV-ja.

Ulaznice za koncerte mogu se kupiti na kioscima "Aleksa" u Bijeljini, Brčkom, Zvorniku i Ugljeviku po cijeni od 10 KM za jedno festivalsko veče odnosno 15 KM za obje večeri.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )