FOTO: Twitter/X

Popularna muzička zvijezda Milica Pavlović progovorila je o trnovitom putu koji je prošla kako bi danas došla do uspjeha koji se samo nižu.

Na pitanje da li bi se danas prijavila na ovo muzičko takmičenje, Pavlovićeva je iskreno odgovorila:
 
- Zaista više ništa nije isto. Ja se sada nikada ne bih prijavila, a u ono vrijeme bih svakome preporučila. Zvuči surovo, ali sam iskrena. Ili da se ispravim ako bih se pojavila, vlro dobro bih razmislila... Ustvari ne, ne mogu da slažem ne bih se prijavila sada - otkrila je Milica. 

Podsjetimo, Milica Pavlović je bila pod ugovorom Grand produkcije čak 9 godina. Za to vrijeme izdala je tri studijska albuma, a Grand posjeduje prava na sve pjesme i spotove.
 
Nakon što je raskinula ugovor sa produkcijom, Pavlovićeva je otvorila svoj Jutjub kanal "Senorita Music", koji broji preko 100.000 pratilaca, kao i milionske preglede na spotovima i pjesmama.

Milica je sada ponovo otvoreno progovorila o sukobu sa "Grand" produkcijom i otkrila u kakvom je odnosu sa čelnicima i kompletnim timom:
 
- Ono što bih volela da podvučem, jeste da sam ja u zaista prijateljskim odnosima sa "Grand" produkcijom. Čujem se i sa Saletom, konkretno pregovore sam vodila sa njim, predugo su trajali za moj ukus. Ali verujem da sada postoji neka drugačija hijerarhija, ali opet podvlačim da je za moj ukus ovo previše čekanja za nekoga ko je devet godina toliko bio posvećen svemu što je stvarao u toj produkciji. Taj Jutjub kanal koji je ostao u vlasništvu "Granda" je za mene onako malo bolna tema - započela je Milica.
 
- Po ugovoru taj kanal na kraju pripada njima, ali ne mogu da se otmem utisku da je sve što postoji na kanalu djelo mojih prstiju, mojih ljudi i jednostavno sam emotivno vezana za taj kanal. Nije samo riječ o diskografiji, ja sam se trudila da publika stalno ima neku interakciju kroz kanal sa mnom. Sjećam se da je Popović to javno rekao u jednom od intervjua, da su novo vrijeme, prije osam-devet godina, taj Jutjub kanal neke tamo "Zvezde Granda" bio je u top pet kanala kond naših izvođača. Ja sam bila zapravo na šestom ili sedmom mjestu, a ispred mene Severina, Ceca, MC Janko, Saša Kovačević, Grand produkcija... Možete da zamislite onda koliko smo moj tim i ja bili posvećeni tome - započela je Pavlovićeva.
 
- Dobila sam odobrenje od "Grand" produkcije, hvala im na tome imali su razumijevanja, ja sam izdala prvi dio koncerta iz Arene i mislim da je to jako obradovalo publiku - priznala je.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )