FOTO: InfoBijeljina

Milenko Zupur, poznatiji kao Cico Globus, uspješni bijeljinski privrednik sa četiri decenije iskustva, kaže da naša gradska vlast mora da sarađuje sa narodom, počevši od poljoprivrednika, zanatlija, pa do vlasnika i direktora velikih kompanija i preduzeća.

Zupur, koji je kandidat za odbornika na listi SNSD-a na predstojećim lokalnim izborima, naglašava da je tu odluku donio vođen željom da podijeli svoje znanje, iskustvo i sposobnosti kako bi dao doprinos boljem funkcionisanju institucija u našem gradu. 

"Želim da naglasim da će rezultati moga rada odmah biti vidljivi i da neke stvari, odnosno svoj doprinos razvijanju grada, ja već radim 20 godina unazad, u mojoj lokalnoj zajednici", ističe Zupur u izjavi za InfoBijeljinu. 

Nažalost, kako on ističe, u Bijeljini imamo mnogo nedostataka i u zakonodavnoj i u izvršnoj vlasti. 

"Iz toga razloga smatram da imamo dosta posla pred nama, govoreći o našoj stranci. Potrebna nam je mnogo bolja veza između republičke i gradske vlasti, a odmah zatim i bolja veza gradske vlasti sa privrednicima i preduzetnicima. Ovo vam govorim kao privrednik sa 40 godina iskustva i kao političar sa malo manje iskustva", poručuje Zupur. 

Ovaj nadaleko poznati privrednik otkrio je i recept za sve one koji bi željeli da se uspješno bave biznisom. 

"Moj savjet, kako mladima, tako i iskusnim preduzetnicima je kratak i jasan - rad, rad i samo rad. Ideje će vam se rađati, novčana sredstva za ulaganje ćete na neki način obezbijediti, ali ono bez čega ništa od toga ne vrijedi - jeste marljiv rad i istrajnost u vašem radu. Ako vas na sve to i malo sreća prati, onda imate velike šanse da uspijete", naglašava Zupur. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )