FOTO: InfoBijeljina

Milenko Zupur, poznatiji kao Cico Globus, uspješni bijeljinski privrednik i kandidat za odbornika na listi SNSD-a na predstojećim lokalnim izborima, poručuje da su nam djeca budućnost, te da situacija u vrtiću "Čika Jova Zmaj" u Dvorovima postaje zabrinjavajuća.

Zupur, koji je na inicijativu nekoliko poznanika odlučio da se ispred ovog vrtića obrati sa nekoliko tužnih činjenica, ističe da u vrtiću, u kome se nalazi oko stotinu mališana, ponestaje osnovnih životnih namirnica, gomilaju se dugovanja ove ustanove, a plate za zaposlene kasne.

"Sve ovo se dešava zahvaljujući gradonačelniku Ljubiši Petroviću, koji iz nekog razloga, novac namijenjen za ovu ustanovu, troši u neke druge, nepoznate svrhe", rekao je Zupur. 

Upitao je - da li mališani, njihovi roditelji i zaposleni vrtića to stvarno zaslužuju? 

"Da li je bolje izmisliti 300 novih radnih mjesta u opštini, davati plate nestručnom pripravnicima, nego obezbijediti mlijeko, platiti račune i osigurati pedagoški kadar u vrtiću 'Čika Jova Zmaj'? Djeca su nam budućnost!", naglasio je Zupur.

POVEZANA VIJEST:

Bijeljinski vrtić pred kolapsom: Tužbe, dugovi i prekid isporuke hrane zbog gradonačelnikovih relokacija

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 1 )