FOTO: null

Najbolji igrač Podrinja iz Janje u jesenjm dijelu prvenstva u Prvoj ligi Republike Srpske, Mile Filipović, postigao je dogovor sa premijeligašem iz Bijeljine i u narednoj polusezoni igraće za ekipu Radnika.

Radi se o igraču do dvadeset jedne godine koji igra na mjestu lijevog spoljnjeg. Karijeru je započeo u Napretku iz Donjeg Šepka, a jedno vrijeme zastupao je za ekipu OFK Beograda.

– U Radniku sam već od početka priprema 11. januara. Postigao sam dogovor i sa ekipom putujem u Antaliju na nastavak priprema.Drago mi je da sam došao u ovako veliki klub i trudiću se da opravdam povjerenje ljudi iz Radnika. Svaki dan treniramo po dva puta i očekujem da se dobro pripremimo, posebno u Antaliji. Prvi cilj Radnika je ulazak u plej of Premijer lige i izlazak na evropsku scenu. Svakako da je u planu i prvenstvo i osvajanje Kupa Bih, da ponovimo prošlogodišnji uspjeh, rekao nam je Filipović.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )