FOTO: null

Podrinje Janja iza sebe ima jednu od uspješnijih polusezona u svom prvoligaškom mandatu. Sa nešto izmjenjenim igračkim kadrom, te novim trenerom Miroslavom Milanovićem, Podrinje u jesenjem dijelu sezone uspjelo je da se plasira na šesto mjesto na tabeli P

Na početku ove sezone, klub je napustilo par značajnih igrača, koji su bili nosioci igre prošle sezone, a to su prije svega Aco Đokić, Jovica Klasanović, Aleksandar Kovač, Filip Vujić, Srđan Kalajdžić, te nešto mlađi Pero Ostojić i Bojan Karač. Međutim, upornim radom prije svega klupske uprave, uspjeli su se nadomjestiti ovi odlasci, te su u klub dovedeni: Dragan Đorđić i Nemanja Veselinović, Hasan Suljić, Nuko Hasanović, te Dušan Milošević i Vaso Vasić.

Izabranici Miroslava Milanovića pogotovo su bili težak rival svim suparnicima u gostima, pa se tako sa gostujućih terena osvojilo 11 bodova, to jeste 3 pobjede i 2 nerješena rezultata.

- Postavili smo sebi cilj, da budemo među prvih 8 ekipa što smo i ostvarili. Moja ekipa je odigrala jednu zaista odličnu polusezonu. Nije bilo lako, pogotovo što su tim napustili par igrača koji su godinama bili nosioci ekipe. Imali smo na početku i nešto teži raspored, međutim napornim radom došli smo do željenog rezultata. Smatram da na proljeće imamo realnu šansu da se borimo za sami vrh tabele. Na kraju, veliku zahvalnost dugujem upravi kluba te navijačima i svim ostalim sponzorima koji su pomogli da ovaj klub danas bude tu gdje jeste - istakao je trener Podrinje Miroslav Milanović.

Ono što je odlikovalo tim tokom ovih 13 utakmica prvog dijela sezone, jeste vrlo mali broj primljenih pogodaka, svega 5. Podrinje ostvarilo je bodovnu zalihu od 21 bod, sa gol razlikom od pus 5, od toga je ostvareno 6 pobjeda, 3 nerješena rezultata, dok su zabilježena 4 poraza.

 

I.Đ.Stanišić

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )