FOTO: InfoBijeljina

Milan Todorović izabran je danas za predsjednika Organizacije mladih Demokratskog narodnog saveza /DNS/ Bijeljina.

Na Izbornoj skupštini izabran je i Gradski odbor mladih DNS-a od 25 članova. 

Todorović je rekao da će nastojati da mladi budu jedan od nosilaca političkih aktivnosti DNS-a u Bijeljini. "Nastojaćemo da izađemo u susret svim našim sugrađanima, te da u skladu sa mogućnostima riješimo sve probleme koje imaju", rekao je Todorović novinarima. 

On je apelovao na mlade da se uključe u političko djelovanje jer se, kako smatra, samo tako mogu "uhvatiti u koštac" sa mnogobrojnim problemima i da ih zajednički rješavaju. 

"Omladina je najveći i najsnažniji resurs koji ima Republika Srpska i zato će naš prioritet u radu biti da mladi ostanu u Srpskoj", rekao je Todorović. 

Predsjednik Povjereništva DNS-a Bijeljina Diko Cvjetinović rekao je novinarima da će Organizacija mladih imati punu podršku u radu od Gradskog odbora Bijeljina i Predsjedništva stranke. 

"DNS je i preopoznatljiv po tome da je uvijek davao šansu, podršku i priliku mladima", rekao je Cvjetinović. 

Cvjetinović, koji je i predsjednik Regionalnog odbora DNS-a Bijeljina i član Predsjedništva stranke na nivou Republike Srpske, da su u toku unutarstranački izbori i da je današnja Izborna skupština Organizacije mladih pokazala da će, i pored određenih problema, DNS i dalje postojati te biti jači i brojniji. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )