FOTO: InfoBijeljina

U zimsko održavanje magistralnih i regionalnih puteva u Republici Srpskoj biće uključeno 10 specijalizovanih preduzeća za održavanje saobraćajnica, izjavio je Milan Dakić, direktor Javnog preduzeća ''Putevi Republike Srpske''.

U cilju što efikasnijeg djelovanja zimske službe i stvaranja što povoljnijih uslova za odvijanje saobraćaja u zimskom periodu, mreža magistralnih i regionalnih puteva u Republici Srpskoj podijeljena je na 12 oblasti, rekao je Milan Dakić.
 
On je potvrdio da će na cjelokupnoj mreži magistralnih i regionalnih puteva u zimskoj sezoni nalaziti 46 punktova zimske službe.
 
– Dužnost preduzeća za održavanje puteva je da na punktovima zimske službe uspostave optimalnu organizaciju da bi u svakom momentu mogli da reaguju. U stalnom smo kontaktu sa upravama preduzeća koja su zadužena za zimsko održavanje puteva i imamo uvjeravanja da spremno dočekuju snježne padavine – napomenuo je Dakić.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )