FOTO: olx.ba

„Mijenjam 42 opštine u RS i tri u Federaciji za Banjaluku“. Tako glasi oglas koji se pojavio na jednom od portala za trgovinu u BiH, a kojim se očigledno aludira na rezultate proteklih lokalnih izbora u BiH, a prvenstveno zbog gostovanja srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika u programu Televizije N1 u BiH.

Već je postao viralan snimak na kome Dodik, isprovociran „nekoretnim“ pitanem novinarke, u nedogled ponavlja da je SNSD pobijedio u 42 opštine u Republici Srpskoj i tri u Federaciji BiH, te da je SNSD kao stranka osvojila najviše glasova u BiH. 

Očekivano, autor oglasa, za koga piše da je iz Banjaluke, odmah je zatrpan brojnim pitanjima zainteresovanih „trgovaca“, pa jedan od njih postavlja već legendarno pitanje – koja je zadnja cijena za keš!?

– Druže, ja se kešom grijem. Guram ga u smederevac – glasi odgovor.

Na pitanje “možemo li dogovoriti kakvu trampu oko Bihaća“, autor oglasa odgovara: „Bihać smo već jednom trampili, 90 i neke. Tike tačke, nema više vračke“,prenosi Srpskainfo.

– Nešić mi je potrošio sav asfalt – glasi odgovor na pitanje mogu li se, umjesto svih semafora, napraviti kružni tokovi.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )