FOTO: InfoBijeljina.com

Drago mi je što je postignuta velika saglasnost o ulasku Srpske radikalne stranke Republike Srpske u Partiju demokratskog progresa, koja bi bila politička, organizaciona, kadrovska i pravna integracija, rekao je predsjednik PDP Branislav Borenović nakon sastanka delegacija dvije stranke povodom integrisanja SRS RS u PDP.

Borenović je istakao da je zadovoljan postignutim dogovorom sa korektnim, ozbiljnim, odgovornim, hrabrim i, što je vrlo važno, dosljednim ljudima koji čine Srpsku radikalnu stranku Republike Srpske.

– Siguran sam da ćemo nastaviti i dalje da integrišemo i uvezujemo političke saradnike i stranke koje jednako razmišljaju o velikim izazovima koji su pred nama. Integrisanje je način da ostanemo, ali i još snažnije nastavimo da djelujemo kao partija modernog patriotizma i ekonomskog progresa – istakao je Borenović.
Milanko Mihajilica, predsjednik SRS RS, rekao je da ta stranka odavno zagovara ukrupnjavanje političke scene.

– Sa Partijom demokratskog progresa dugo razgovaramo i zadovoljan sam što smo u ovoj stranci našli sagovornike koji razumiju značaj sabornosti i zajedništva. Mi sarađujemo dugi niz godina, imali smo zajedničke kandidate za najviše funkcije, vodili istu politiku u Narodnoj skupštini Republike Srpske i uvjeren sam da ćemo integrisanjem imati dobar balans zdravog patriotizma i ozbiljnih ekonomskih politika – istakao je Mihajilica.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )