FOTO: null

Dosadašnji predsjednik Gradskog odbora Srpske demokratske stranke Bijeljina Mićo Mićić ponovo je izabran na ovu funkciju. Mandat dosadašnjem predsjedniku jednoglasno je potvrđen danas na redovnoj Izbornoj skupštini bijeljinskog Gradskog odbora SDS-a.

Novog predsjednika i 62 člana Gradskog odbora biralo je više od 92 odsto članova Skupštine, odnosno 283 od 310 delegata Skupštine stranke.

O mogućnosti da se kandiduje za predsjednika stranke na republičkom nivou Mićić kaže da u Gradskom odboru još nije bilo takvih razmišljanja, niti je u vezi sa tim donesena bilo kakva odluka.

Mićić je pojasnio da je sadašnje stranačko rukovodstvo na republičkom nivou dogovorilo da poslije završenih unutarstranačkih izbora, s ciljem jedinstva stranke, pokušaju izabrati najbolje ljude.

"Pokušaćemo, što je i moj stav, da to budu mlađi ljudi i da, bez nekih silnih podjela, izaberemo novo rukovodstvo", rekao je Mićić i dodao da je osnovni cilj jedinstvo stranke.

On je dodao da je prvi zadatak stranke da pobijedi na predstojećim lokalnim izborima, što će, kako je rekao, pokazati snagu SDS-a.

Nakon Izborne skupštine, Gradski odbor biraće članove rukovodstva ovog stranačkog tijela. Gradski odbor SDS-a Bijeljina ima 77 članova, od kojih predsjednik Gradskog odbora kooptira 15 članova.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )