FOTO: null

Koliko je Bijeljina u poslednjih deset godina napredovala i koliko je uvažavana među prijateljima iz Srbije i Evrope, pokazuje i činjenica da su na proslavi slave grada bili prisutni predstavnici četiri ambasade te delegacije 20 gradova iz cijele Evrope.

Bijeljina je grad jednakih ljudskih prava a do sada je u Semberiju došlo 80 miliona KM iz raznih donacija putem Evropskih investicionih fondova, rekao je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić. Nova skupštinska veća nastavlja sa donošenjem nezakonitih odluka i smjena, tako da da će i ove najnovije biti oborena putem suda.

Mićić je pokazao dokument koji je došao iz Narodne skupštine RS kojom se obustavlja postupak protiv Mićića, a takodje je potvrđeno i da je konkurs za nabavku javne rasvjete i Led sijalica urađen u skladu sa zakonom. Na optužbe Dragana Đurđevića, da je Mićić inicijator svih nezakonitih odluka i da on lično stoji iza njih, gradonačelnik ističe.

- Umjesto što se bave stvarima koje nisu u njihovoj nadležnosti, bolje bi bilo da nova skupštinska većina misli o budućnosti ovog grada i donose odluke koje su u interesu samih gradjana.

Iako se do sada nije bavio svojim protivkandidatom za gradonačlenika i doskorašnjim članom SDS-a, Zlatkom Maksimovićem, Mićić ističe da Maksimović u poslednje vrijeme iznosi neistine, a kako je istakao bolje bi mu bilo da se pozabavi izvještajem revizorske komisije za Dom zdravlja gdje je sporno skoro milion maraka.

Regaujući na sinoćnju posjetu Milorada Dodika, predsjedika SNSD-a  na konvenciji u Bijeljini, kada je rekao da je vrijeme Miće Mićića i SDS-a u Bijeljini prošlo, Mićić kaže da je dodik prvi došao na vlast sa tenkovima SFOR-a i da treba prvi da ode.

Na kraju Mićić je poručio svojim političkim protivnicima da niko neće glasati za SNSD-e jer sve ono što su obećali za Semberiju nisu ispunili.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )