FOTO: InfoBijeljina.com

Potrošnju električne energija na Gradskom stadionu koju je do sada plaćala Gradska uprva odsada će biti obaveza Fudbalskog kluba „Radnik“, potvrđeno je za InfoBijeljina u „Elektro-Bijeljini“.

U „Elektro-Bijeljini“ su potvrdili da su danas od gradonačelnika Bijeljine Miće Mićića dobili zahtjev za promjenu adrese dostave računa za isporučenu električnu energiju u kome su navedeni potrebni podaci - šifra komintenta, adresa i JIB.

„Obavještavamo vas da u narednom periodu – odmah po prijemu ovog zahtjeva ispravite adresu dostave i račune za isporučenu električnu energiju dostavljate na sljedeću adresu: Fudbalski klub „Radnik“ Bijeljina – Gradski stadion“, navedno je između ostalog u zahtjevu.

U „Elektro-Bijeljini navode da je odmah po prijemu počela procedura o preregistraciji brojila. 

U prvim komentarima na ovakav potez gradonačelnika Bijeljine Nedeljko Ćorić narodni poslanik za InfoBijeljina kaže da je ovo očigledna želja da se sport politizuje.

“To mi liči na pokušaj da se iz Fudbalskog kluba „Radnik“ udalji Mladen Krstajić bez obzira na njegove sportske uspjehe i sve rezultate koje je postigao uključujući i ove sa „Radnikom“. Ovde je očigledno da žele da se sport politizuje“, rekao je Ćorić za InfoBijeljina.

Drugih komentara za sada nema ali će ih sasvim sigurno biti jer javnost očekuje odgovore na pitanja zašto je čovjek koji je sa svojim saradnicima i igračima odveo klub na evropsku fudbalsku scenu nepodoban za gradsku vlast. 

Резултат слика за fk radnik infobijeljina

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )