FOTO: null

Predsjednik bijeljinskog Gradskog odbora SDS-a Mićo Mićić rekao je da je uvjeren da će biti kandidat za gradonačelnika Bijeljine.

Mićić je, nakon današnjeg sastanka predstavnika Saveza za promjene na nivou Bijeljine, podsjetio da je njegovu kandidaturu jednoglasno predložio Gradski odbor SDS-a i da je lider stranke Mladen Bosić rekao da će podržati prijedloge svakog gradskog odbora SDS koji je usaglašen sa Savezom za promjene. 

"Praktično, to je potvrda moje kandidature", odgovorio je Mićić novinarima. 

Prema njegovim riječima, na sastanku predstavnika Saveza za promjene, koji je održan u sjedištu SDS u Bijeljini, usaglašen je stav da se na lokalne izbore ide jedinstveno. 

Na današnjem sastanku predstavnika Saveza za promjene na nivou Bijeljine nije potpisan dokument o kandidatu za gradonačelnika. Očekuje se da će za deset do 15 dana biti donesena odluka o kandidatima Saveza za predstojeće lokalne izbore. 

Predstavnici PDP, NDP, SNS i SRS Republike Srpske u Bijeljini su nakon sastanka izrazili uvjerenje u izbornu pobjedu ove koalicije na lokalnim izborima i istakli da je to šansa i test da se pripreme za opšte izbore 2018. godine na kojima žele da osvoje vlast u Republici Srpskoj.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )