FOTO: InfoBijeljina.com

Od ukupno 735 obećanja koja su dali načelnici i gradonačelnici 12 opština i gradova u BiH uoči izbora prije tri godine, do sada je ispunjeno njih 152, dok gotovo polovina datih obećanja ima veliku šansu da budu ispunjena do oktobra naredne godine, kada im ističe mandat.

U istraživanju Istinomjera se navodi da je tokom treće godine mandata gradonačelnika Bijeljine Miće Mićića napravljen određeni pomak u pogledu ispunjavanja datih obećanja u odnosu na prethodnu godinu.

Međutim, od ukupno 33, koja je dao u predizbornoj kampanji, samo su tri u cjelini do sada ispunjena i to dovođenje pitke vode u Modran, završetak izgradanje vrtića i škole u Ledinicima i završetak svlačionica i aktiviranje fudbalskog kluba.

Napredak u odnosu na drugu godinu mandata napravljen je u realizaciji obećanja u vezi izmještanja autobuske stanice, zaštite od poplava, završetka industrijske zone i završetka Centra za socijalni rad, te su ona ocjenjena ocjenom u progresu.

Ocjenom započeto ocijenjeno je ispunjavanje obećanja na poboljšavanju uslova rada u MZ Golo Brdo kao i izgradnji sportske hale u Patkovači.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )