FOTO: null

Gradski odbor SDS-a je donio odluku da na narednim lokalnim izborima kandidat za gradonačelnika Bijeljine ponovo bude Mićo Mićić, aktuelni gradonačelnik i predsjednik SDS Bijeljina.

Priča o kandidaturama za gradonačelnika Bijeljine se već poslednjih mjeseci često provlači po bijeljinskim medijima, kao i mogućem protivkandidatu dr Zlatku Maksimoviću.

Portal InfoBijeljina kontaktirao je i gospodina Maksimovića, kako bi nam prokomentarisao informaciju o zvanično objavljenoj kandidaturi gospodina Mićića, i on je za naš portal rekao:

"Sve ovo je preuranjeno, predsjedništvo SDS-a još uvijek nije usaglasilo kandidature načelnika i gradonačelnika. Vjerujem da je prošlo vrijeme donošenja jednostranih odluka u interesu pojedinaca već treba svi da radimo složno u interesu građana Semberije i Republike Srpske" , rekao je Maksimović dodajući da je najava kandidature gospodina Mićića preuranjena, ko će biti kandidat za gradonačelnika Bijeljine, tek će se vidjeti.

Sjednica Gradskog odbora Bijeljina održana je juče.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )