FOTO: null

Zamjenik ambasadora Norveške u BiH Ana Havnor tokom današnje posjete Bijeljini razgovarala je sa gradonačelnikom Mićom Mićićem o potencijalima ovog grada i problemima sa kojima se suočava.

Mićić je predstavio Havnorovoj dosadašnje rezultate u vezi sa izgradnjom infrastrukture i razvojem povoljnog poslovnog okruženja, a razgovarali su i o unapređenju uslova u oblasti obrazovanja na svim nivoima. 

"Zamjeniku ambasadora Norveške predstavili smo planove za razvoj privrede i otvaranje novih radnih mjesta, kao i planove za izgradnju sistema za zaštitu od poplava", rekao je Mićić. 

On je dodao da grad Bijeljina želi da zadrži trend razvoja i povećanja broja stanovnika, čemu će doprinijeti i nove industrijske zone, saopšteno je iz Gradske uprave. 

"Polažemo mnogo nade i u razvoj turizma. Članovi delegacije koja nas je danas posjetila zadovoljni su napretkom Bijeljine i najavili su podršku projektima razvoja civilnog društva", kaže Mićić. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )