FOTO: null

Dragocjena mi je podrška Gradskog odbora (GO) SDS Bijeljina, poručio je Mićo Mićić, gradonačelnik Bijeljine i predsjednik GO SDS Bijeljina.

On je to izjavio nakon što je danas objavljena informacija da Izvršni odbor GO Srpske demokratske stranke u Bijeljini smatra da bi Mićić trebalo da bude kandidat SDS na predstojećim izborima za predsjednika Republike Srpske. 

Nakon sinoć održane sjednice Izvršnog odbora GO SDS Bijeljina, Mićić je istakao da najvažniji cilj treba da bude pobjeda kandidata SDS, odnosno, Saveza za promjene na oktobarskim izborima.

-  Dragocjena mi je podrška Gradskog odbora SDS Bijeljina, koji je jedan od najvećih i najvažnijih odbora naše Stranke, ali kandidaturu mogu prihvatiti tek nakon završenih konsultacija sa drugim organima Stranke i koalicije. Jasno je da kandidat za predsjednika Republike mora biti najkvalitetniji koga možemo ponuditi i o tome ćemo još razgovarati sa gradskim i opštinskim odborima u regiji, rukovodstvom SDS na nivou Republike Srpske, kao i Savezom za promjene – kratko je izjavio Mićić. 


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )