FOTO: null

Osnovni sud u Bijeljini presudio je da poslanik u Predstavničkom domu BiH i bivši ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Miroslav Milovanović mora da isplati 2.000 KM gradonačelniku Bijeljine Mići Mićiću zbog klevete, saznaje poslovni portal "Ca

Advokat Faik Muhić iz Tuzle, koji je pred Osnovnim sudom u Bijeljini zastupao gradonačelnika Bijeljine Miću Mićića u sudskom sporu protiv poslanika u Predstavničkom domu BiH Miroslava Milovanovića, za nadoknadu nematerijalne štete zbog klevete, potvrdio je za portalCAPITAL da je usvojen njegov tužbeni zahtjev i da je Mićo Mićić dobio ovaj sudski spor, te da je Sud utvrdio klevete.

„Sudija Osnovnog suda u Bijeljini Zlatna Martinović je utvrdila da je bila u pitanju kleveta i određena je isplata oko 2.000 KM mom klijentu i oštećenom Mići Mićiću. On je odlučio da ta sredstva uplati u humanitarne svrhe", rekao je advokat Muhić.

Milovanović je na konferenciji za štampu SNSD-a Bijeljina, 09. juna 2013. godine, optužio Mićića za višemilionsku privatnu investiciju, u vezi sa izgradnjom više stambeno - poslovnih objekata u bijeljinskoj Mjesnoj zajednici Dašnica.

Mićić je to i tada, ali i na sudu demantovao, dokazujući da nije investitor stambeno - poslovnog objekta u Mjesnoj zajendici dašnica i pred sudom je tražio pravičnu satisfakciju zbog nanesene duševne boli u iznosu od 6.000 KM.

Sudska presuda će biti danas uručena svim stranama u sporu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )