FOTO: null

Zbog visoke temperature vazduha i grmljavine meteoalarm je za sutra izdao žuto upozorenje za regije Banjaluka, Prijedor, Višegrad, Sarajevo i Tuzla, objavio je Hidrometeorološki zavod Republike Srpske.

Na području banjalučke, prijedorske i višegradske regije temperatura vazduha bi mogla da bude viša od 32 stepena Celzijusova. 

Grmljavina se uveče očekuje na području regija Banjaluka, Prijedor, Sarajevo i Tuzla. 

I u Srbiji će sutra biti veoma toplo s najvišom dnevnom temperaturom od 35 stepeni, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije. 

U noći između srijede i četvrtka očekuju kratkotrajne lokalne vremenske nepogode s obilnijim padavinama, olujnim vjetrom i gradom. 

Slično vrijeme meteorolozi su najavili i u Hrvatskoj gdje je za osječku i zagrebačku regiju meteoalarm izdao žuto upozorenje zbog mogućih jakih pljuskova s grmljavinom. 

Pljuskovi sa grmljavinom očekuju se u poslijepodnevnim satima. Najavljena je visoka temperatura vazduha, na osječkom području do 34 stepena, a na zagrebačkom do 32 stepena. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )