FOTO: InfoBijeljina.com

Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić trebao je doći u Bijeljinu, ali je put odgođen, zvanično je potvrdio za InfoBijeljina izvor blizak Mesiću.

U kratkoj izjavi za naš portal, sagovornik iz Hrvatske rekao nam je "da je put odgođen iz privatnih razloga".

Na pitanje novinara portala InfoBijeljina da li će novi dolazak Mesića u Bijeljinu biti zakazan uskoro, rečeno nam je da je to moguće.

"Imali smo poziv od bijeljinskih privrednika za dolazak", ističe naš izvor. 

Podsjećamo, vijest o dolasku Mesića u Bijeljinu je odjeknula juče, a pojavila se i tvrdnja da će se s njim sastati i gradonačelnik Mićo Mićić. 

Međutim, iz Kabineta gradonačelnika su to sinoć demantovali, te u saopštenju naveli da nisu planirani zvanični sastanci Mićića sa bivšim ili sadašnjim zvaničnicima Hrvatske.

Prethodno je Srna objavila da im je Mićić rekao će se u petak (danas) sastati sa Mesićem.

"Sastaću se sutra sa Mesićem u Bijeljini, a da li je i gdje organizovan njegov sastanak sa privrednicima to ne mogu da potvrdim, nemam informaciju o tome", rekao je Mićić, a objavila juče Srna. 

Predrag Lopandić, zadužen za informisanje u Kabinetu gradonačelnika Bijeljine, izjavio je danas da "do sastanka nije došlo, niti je trebalo da dođe", što je, kako kaže, sinoć i demantovao.

POVEZANE VIJESTI:

 Mićo Mićić se sastaje sa bivšim predsjednikom Hrvatske Stjepanom Mesićem

Oglasio se i kabinet gradonačelnika: "Nisu planirani zvanični sastanci sa zvaničnicima Hrvatske"

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )