FOTO: null

Ovih dana je mnogo sportskih događaja u žiži javnosti, a Meridianbet i InfoBijeljina te časte sa 8 KM za klađenje!

Klikom OVDJE , registruješ se i poklon te čeka na tvom računu!

To naravno nije sve, pošto možeš da dobiješ još do 100 KM bonusa dobrodošlice! Svaka prva uplata na Meridianbet nalog će se DUPLIRATI! https://promo.meridianbet.ba/sr/category/26/page/92

A sve ove bonuse možeš da iskoristiš na klađenje na najbolju ponudu sportskih događaja! Vjerujemo da će te zanimati kako da sa pet parova na tiketu dođeš do kvote 792. U Meridianu lako! https://promo.meridianbet.ba/sr/category/27/page/1454

Sada kada su Crvena zvezda i Partizan uspjeli da se kvalifikuju za grupnu fazu Lige Evrope Meridianbet.ba  ponuda na njih je nevjerovatna!

Možeš se kladiti na njihove mečeve, na to koliko će bodova osvojiti, te ko će od Vječitih rivala dati više golova, dobiti više kartona, imati više bodova na kraju grupne faze!

Osim toga su tu i dueli strijelaca - tako da možeš da pogodiš da li će Saša Ilić dati više golova od Nenada Milijaša i hoće li skupo plaćeni Suma biti bolji od Srnića?

A kad smo kod Vječitih tu je i jedna jedinstvena Antistres ponuda, tako da od sada njihove mečeve možeš gledati bez nervoze! Naravno nije samo sport u ponudi - možeš čak pogađati i hoće li prva beba rođena u Banjoj Luci u 2018. godini biti muško ili žensko!

A tu je i SLOBODNA IGRA putem koje možeš da odigraš BILO ŠTA što ti padne na pamet! Zatraži kvotu da će Borac osvojiti Premijer ligu BIH i da će naredne godine igrati Ligu šampiona!   

Misliš da će Igokea ove sezone uspjeti da se plasira u plejof ABA lige? Pa šta čekaš, kladi se na to!

Ne propusti šansu, uzmi bonuse i zabavi se!

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )