FOTO: null

Košarkaši Mega Leksa Ognjen Jaramaz i Nikola Janković izjavili su da je osvajanjem Kupa ispunjen veliki san, ali da nemaju nameru na tome da se zaustave.

Mega Leks je u finalu završnog turnira u Nišu savladao Partizan 85:80 i osvojio prvi trofej u istoriji kluba.

"Rekao sam da se nećemo zaustaviti, malo kroz šalu, ali malo i kroz zbilju. Nikad se ne zadovoljavamo, imamo još dve utakmice do kraja regularnog dela ABA lige i nadam se da ćemo ovo iskoristiti za polufinalnu seriju protiv Budućnosti", rekao je Jaramaz.

I mladi centar Nikola Janković veruje da ekipa može još da pomera granice. 

"Verovali smo do kraja, svi smo bili hrabri. Ovo su pobede zbog kojih treniramo, u sjajnoj atmosferi, pred 5.000 navijača, nema ništa bolje od toga. Nećemo se zaustaviti, želimo u finale ABA lige", rekao je Janković. 

Francuz Timoti Luvavu istakao je da je ponosan što je postao deo istorije kluba. 

"Atmosfera u punoj dvorani bila je fantastična, uživao sam u takvom ambijentu. Pobediti zajedno sa ovim momcima je pravo uživanje. Sad idemo dalje", poručio je Luvavu. 

Krilni centar Danilo Nikolić izjavio je da se nada da trofej Kupa nije jedini, nego prvi koji će osvojiti ove godine. 

"Sjajna utakmica, sjajna atmosfera, odlično smo igrali mi i oni. Dokazali smo kvalitet i da kad igramo agresivnu odbranu, možemo svakog da dobijemo. Nadam se da nam ovo nije jedini trofej ove godine, nego tek prvi", izjavio je Nikolić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )