FOTO: Nezavisne

Uprava Partizana smijenila je trenera Iliju Stolicu poslije eliminacije od AEK Larnake u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, prenijeli su beogradski mediji.

Stolica je početkom sezone preuzeo tim iz Humske poslije odlaska Aleksandra Stanojevića, ali je u šest takmičarskih mečeva na klupi crno-bijelih upisao samo jedan trijumf i to u prvom kolu Superlige protiv Javora, prije više od mjesec dana.
 
Nakon toga uslijedila su dva remija i poraz u domaćem šampionatu, kao i remi i poraz protiv AEK Larnake u kvalifikacijama za Ligu Evrope.
 
Partizan u Superligi zaostaje sedam bodova za liderom i aktuelnim šampionom Crvenom zvezdom, a za evropsku jesen boriće se sa novim trenerom na klupi protiv Hamruna sa Malte u plej-ofu za Ligu konferencija.
 
U narednim danima biće poznato ko će biti novi trener kluba iz Humske.
 
Konferencija za novinare poslije meče je otkazana.
 
Poslije sinoćnje eliminacije od AEK Larnake u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope navijači Partizana zahtijevali su od fudbalera crno-bijelih da zajedno sa njima otjeraju upravu kluba.
 
Navijači su potom vrijeđali fudbalere crno-bijelih, upućivali im pogrdne riječi i dobacivali im "da bi trebalo da idu na splavove".
 
Mučne scene u Humskoj trajale su dvadesetak minuta.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )