FOTO: twitter

MANČESTER - Čelnici engleskog "Mančester junajteda" spremni su da plate čak 90 miliona evra za srpskog fudbalera Dušana Vlahovića /23/ koji trenutno igra za "Juventus" iz Torina, prenio je britanski "Dejli mejl".

Napadač "stare dame" na meti je nekoliko bogatih velikana, pred početak sezone mediji u engleskoj tvrdili su da je na korak od potpisivanja za "Arsenal", da bi se u proteklih nekoliko dana pisalo da je "Čelsi" poslao zvaničnu ponudu od 80 miliona evra.
 
Engleski mediji tvrde da Vlahović ne želi u Čelsi jer "plavci" sljedeće sezone neće igrati u evropskim takmičenjima, dok je otvoren za pregovore o prelasku na "Old Traford" jer će "Junajted" gotovo izvijesno igrati u Ligi šampiona naredne sezone.
 
Menadžer "Mančester Junajteda" Erik Ten Hag je kao prioritet u prelaznom roku zacrtao dovođenje dva vrhunska napadača, a osim reprezentativca Srbije, na listi želja su Hari Kejn iz "Totenhema", Rasmus Hejlund iz "Atalante" i Viktor Osimen iz "Napolija".
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )